ДСТУ EN 15086:2009 Продукти харчові. Методи визначення вмісту ізомальту, лактіту, мальтіту, маніту, сорбіту та ксиліту у харчових продуктах (EN 15086:2006, ІDT) |
ДСТУ (Державний Стандарт України) | Технічний комітет стандартизації «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» (ТК 152) | Інші Текст документа ДСТУ EN 15086:2009 Продукти харчові. Методи визначення вмісту ізомальту, лактіту, мальтіту, маніту, сорбіту та ксиліту у харчових продуктах (EN 15086:2006, ІDT) ДСТУ (Державний Стандарт України) | Технічний комітет стандартизації «Продукція кондитерська та харчоконцентратна» (ТК 152) | Інші. Довжина назви: 160 символів. |
Літера Д